Snorkelles

 

Je wilt snorkelen op vakantie, maar je hebt het nog nooit gedaan? Of je hebt het wel eens geprobeerd, maar het ging niet echt soepel? In deze snorkelles leer je welke materialen je nodig hebt, hoe je ze het best kan gebruiken en afstellen. Verder oefen je in een zwembadles van 1 uur enkele basistechnieken waarmee je je verblijf in het water comfortabel kunt maken. En hoe aangenamer je je in het water voelt, hoe meer oog je zult hebben voor het kleurige onderwaterleven.

 

In ieder geval gaan we in op de volgende dingen: het kiezen en aantrekken van snorkelmaterialen, het voorkomen van en omgaan met een beslaand masker, het ademen door en leegblazen van een snorkel en het zwemmen met vinnen. Als dit makkelijk voor je blijkt te zijn, gaan we verder met gevorderde technieken: het leegblazen van een masker vol met water, het maken van hoekduiken naar de bodem, het klaren van je oren en het zwemmen onderwater. Hoe dan ook, je zult beter voorbereid zijn op je volgende snorkelavontuur...  

 

De snorkellessen beginnen bij ons op het duikcentrum. Het adres is Verlengde Stationsweg 12 te Zuidlaren. Kom graag iets voor de aangegeven tijden voor een relaxte start en koffie/thee. Na de een korte introductie gaan we naar het zwembad. In principe regel je zelf vervoer, maar carpoolen is vaak mogelijk. 

 

 

Toon alles / Verberg alles

FAQ uit/inklappen

Waar worden de theorie- en zwembadlessen gegeven?

Alle lessen beginnen bij ons op het duikcentrum. Het adres is Verlengde Stationsweg 12 te Zuidlaren. Kom graag iets voor de aangegeven tijden voor een relaxte start en koffie/thee. Na de theoriesessie gaan we naar zwembad Aqualaren in Zuidlaren. Het adres is Wilheminlaan 1. In principe regel je zelf vervoer, maar carpoolen is vaak mogelijk.

Data & Aanmelden

zlsn19-18
Snorkelles - dinsdag 29 okt 2019theorie & zwembad   20:00-22:00

€27,50
zlsn19-19
Snorkelles - dinsdag 5 nov 2019theorie & zwembad   20:00-22:00

€27,50
zlsn19-20
Snorkelles - dinsdag 10 dec 2019theorie & zwembad   20:00-22:00

€27,50

Extra Info

Voorvereisten

  • 8 jaar of ouder

Inbegrepen

  • Gebruik snorkelmateriaal
  • Toegang zwembad