Over SubLub

SubLub is een PADI duikcentrum met vestigingen in Rotterdam, Amstelveen, Zuidlaren en Port Zelande. SubLub is actief sinds 1994.

 

Duikwinkel

We hebben fysieke duikwinkels in Rotterdam, Amstelveen, Zuidlaren en Port Zelande.

 

Internetwinkel

Ons assortiment is online te bestellen of af te halen in een van onze winkels. De prijzen zijn hetzelfde.

 

Duikschool

We verzorgen PADI opleidingen in onze vestigingen in Rotterdam en Amstelveen. In onze vestiging in Zuidlaren organiseert onze partner Karibu Divers de opleidingen. In onze vestiging in Zeeland verzorgt Buddyfish de duikcursussen. Op Curacao kan je terecht bij onze partner Sublub Curacao voor cursussen en mooie begeleide duiken.  

 

Stempels van goed gedrag

Onze internetwinkel is lid van Thuiswinkel Waarborg.

 

 

Over Duikschool.nl

Duikschool.nl is een samenwerkingsverband van verschillende duikscholen door heel Nederland. Met een gemeenschappelijke promotie- en boekingssite willen we (potentiele) duikers in het hele land bereiken en informeren over duikcursussen en duikactiviteiten.

 

PADI

De deelnemende duikscholen zijn aangesloten bij PADI, wereldwijd de grootste organisatie op het gebied van duikinstructie. Dit houdt in dat je les krijgt op een manier die zich in de praktijk ruim bewezen heeft en dat je brevet internationaal erkend wordt.

 

SubLub

Duikschool.nl is een initiatief van SubLub, een (internet)duikwinkel met vestigingen in Rotterdam, Amstelveen en Zuidlaren en met twee eigen duikscholen in Rotterdam en Amstelveen. SubLub is aangesloten bij de branchevereniging Hiswa en onze internetwinkel is lid van Thuiswinkel Waarborg.

 

Bedrijfsgegevens

Duikschool.nl B.V.

Admiraal de Ruyterweg 40A

3031 AD Rotterdam

KVK 24248640

BTW NL818248750B01

 

 

Extra Info

Duikschool.nl Zeeland
Port Zelande 2
3253 MG  Ouddorp

085-2736128

info@duikschool.nl