Opfrissen met Scuba Review

Je hebt een brevet maar al een tijdje niet gedoken? En je gaat binnenkort op duikvakantie of starten met een vervolgopleiding? Dan is het handig om je duikvaardigheden op te frissen met een Scuba Review. Door het bij ons te doen bespaar je jezelf een gewenningsproces tijdens je kostbare vakantie.

Je begint met een theorietoets om te zien wat er goed is blijven hangen en waar wat extra aandacht aan besteed mag worden. Daarna ga je in het zwembad onder begeleiding de oefeningen herhalen die je in je Open Water cursus hebt geleerd.

In het begin zal je een paar keer achter je oren moeten krabbelen, maar gaandeweg komt alles snel weer terug. Je kan desgewenst extra aandacht besteden aan oefeningen
waar je meer zelfvertrouwen in wilt krijgen. Meestal gaat het dan om vaardigheden als masker afdoen en drijfvermogen controleren.

Na afloop tekenen we de Scuba Review bij in je logboek. Zo kan je op je vakantiebestemming laten zien dat je weer helemaal bij bent.

Iedere vrijdag kan je bij ons een Scuba Review doen. Schrijf je hieronder online in.

Data & Aanmelden

UTRREV25
Scuba Review - vrijdag 30 jun 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV26
Scuba Review - vrijdag 7 jul 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV27
Scuba Review - vrijdag 14 jul 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV28
Scuba Review - vrijdag 21 jul 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV29
Scuba Review - vrijdag 28 jul 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV30
Scuba Review - vrijdag 4 aug 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV31
Scuba Review - vrijdag 11 aug 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV32
Scuba Review - vrijdag 18 aug 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV33
Scuba Review - vrijdag 25 aug 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV34
Scuba Review - vrijdag 1 sep 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV35
Scuba Review - vrijdag 8 sep 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV36
Scuba Review - vrijdag 15 sep 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV37
Scuba Review - vrijdag 22 sep 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV38
Scuba Review - vrijdag 29 sep 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV39
Scuba Review - vrijdag 6 okt 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00
UTRREV40
Scuba Review - vrijdag 13 okt 2017

Info & theorie     

18:30uur – 21:30uur

Zwembad

21:45uur – 22:45uur

€35,00

Extra Info

Voorvereisten

  • Open Water brevet
  • Gezond zijn: Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Inbegrepen

  • Theorietoets
  • Gebruik duikmateriaal

Meebrengen

  • Zwemspullen
  • Oud T-shirt 
  • Brevet & Logboek

Vragen?

  • Lees ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina of neem contact met ons op.