Open Water Cursus

Het duikbrevet behaal je door deel te nemen aan de PADI open water cursus. In deze beginnersopleiding leer je de basisbeginselen van het duiken en na afronding mag je zelfstandig onderwater tot 18 meter diepte. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

Inschrijving

Kom bij ons langs op de duikschool of schrijf je hieronder online in. Je krijgt van ons de lesmaterialen (boek, dvd en logboek) en we regelen het  papierwerk. We bespreken het cursusschema, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. 

Theorie & Zwembad

Daarna volgen de twee praktijkdagen. Thuis bereid je jezelf voor met het Open Water boek, dat we kort bespreken voor we het water in gaan. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. 

Buitenduiken

Tot slot maak je vier buitenduiken in de Zuidplas nabij Roermond. Gedurende deze twee middagen maak je de eerste echte duiken, waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden beheerst. Na een succesvolle afloop verdien je het brevet.

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus. 

Data & Aanmelden

RMDOWD07
Open Water Cursus - zaterdag 16 sep 2017
 
Tijd Datum
Zwembad & Buitenduiken    07:45-17:00    16-09   17-09   
€459,00
RMDOWD08
Open Water Cursus - zaterdag 7 okt 2017
 
Tijd Datum
Zwembad & Buitenduiken    07:45-17:00    07-10   08-10   
€459,00

Extra Info

Voorvereisten

  • 10 jaar of ouder
  • Gezond zijn:
    Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Inbegrepen

  • Lespakket
  • Gebruik Duikmateriaal
  • Brevetteringskosten

Vragen?

  • Lees ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina of neem contact met ons op.