Duiken...

… Is Avontuurlijk Ontspannen

Duiken is een avontuurlijke en tegelijkertijd ontspannende sport: een combinatie die bij weinig andere bezigheden te vinden is. Met een scuba-uitrusting kan je onderwater gewoon blijven ademen en een compleet andere wereld betreden: op zoek gaan naar verloren wrakken, bizarre vissen bekijken en koralen fotograferen; of genieten van het gewichtloos zweven, wat op zichzelf al een belevenis is.

  

… Is Spannend, Safe & Simpel

De duiksport is toegankelijk voor vrijwel iedereen: Voel je je prettig in water, ben je ouder dan 10 jaar en gezond, dan kan je beginnen. Leren duiken is makkelijk en veilig, zeker met de huidige apparatuur en lesmiddelen. Ook de tijdsbesteding valt te overzien: Een cursus duurt drie tot vier weken, met een of twee lessen per week. Het enige obstakel dat overblijft is de Uitdaging.

  

… Kan Overal waar Water is

Je begint met duiken om in de vakanties tropische vissen en koralen te bezoeken. En terecht, want het water daar is prettig. Duiken in Nederland klinkt voor de leek wat minder aantrekkelijk, maar is net zo geweldig. De Zeeuwse wateren trekken duikers uit heel West-Europa aan met hun kleurrijke flora & fauna, het Oostvoornse Meer en de Vinkeveense Plassen zijn geliefd vanwege het heldere water en de Noordzee ligt vol met wrakken.

 

 … Bij Enjoy Diving

Duikopleidingen op een locatie met het echte vakantiegevoel. Op onze duiklocatie Resort Marina Olderhuuske, beschikken wij over een verwarmd binnenbad en een eigen buitenwaterstuk, beide op loopafstand. Door deze combinatie is het mogelijk om binnen enkele dagen je duikbrevet te halen. Plezier aan duiken? Vrienden ontmoeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zoals onze naam al aangeeft, is ons motto: geniet van het duiken! 

 

… Volgens PADI

Onze cursussen voldoen aan de normen van PADI, de grootste organisatie op het gebied van duikinstructie. Dit houdt in dat je les krijgt op een manier die zich in de praktijk ruim bewezen heeft en dat je brevet internationaal  erkend wordt.

 

Klinkt goed?

Kies je beginnerscursus in de rechterkolom...

Extra Info

Cursus Opties

  • Open Water Cursus
    Dit is de volledige beginnerscursus. Na afronding mag je overal ter wereld zelfstandig duiken tot een diepte van 18 meter


  • Vakantie Cursus
    Dit is een gesplitste beginnerscursus. Je doet de theorie- en zwembadlessen in Nederland en je maakt de buitenduiken op vakantie af


  • Eerst proberen?
    Doe een proefduik met ons in het zwembad!

Voorvereisten

  • Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.