Opfrissen met reactivate

 

Je hebt een brevet maar al een tijdje niet gedoken? En je gaat binnenkort op duikvakantie of starten met een vervolgopleiding? Dan is het handig om je duikvaardigheden op te frissen met een reactivate. Door het bij ons te doen bespaar je jezelf een gewenningsproces in je kostbare vakantietijd.

 

Je begint met een herhaling van de open water theorie om te zien wat er goed is blijven hangen en waar wat extra aandacht aan besteed mag worden. Daarna ga je in het zwembad onder begeleiding de oefeningen herhalen die je in je open water cursus hebt geleerd. In totaal breng je 2,5 uur in het zwembad door om alles op je gemak weer door te nemen.

 

In het begin zal je een paar keer achter je oren moeten krabbelen, maar gaandeweg komt alles snel weer terug. Je kan desgewenst extra aandacht besteden aan oefeningen waar je meer zelfvertrouwen in wilt krijgen. Meestal gaat het dan om vaardigheden als het masker afdoen en drijfvermogen controleren.

 

Na afloop krijg je het reactivate brevet. Zo kan je op je vakantiebestemming laten zien dat je weer helemaal bij bent. Schrijf je hieronder online in om te reserveren. 

 

Toon alles / Verberg alles

FAQ uit/inklappen

Moet ik iets voorbereiden voor de theorie- & zwembadles?

Jazeker! Lees het open water boek nog eens door en bekijk de DVD nog eens. Je krijgt tijdens de theorie sessie een toets over je duikkennis.

FAQ uit/inklappen

Moet ik naar de huisarts voor de medische verklaring?

Dat hangt ervan af wat je invult op de medische verklaring. Als je op alle vragen ‘NEE’ kan antwoorden, heb je geen keuring van een arts nodig. In dat geval voldoet je eigen verklaring. Als je minderjarig bent moet een ouder of voogd ook meetekenen. Als je op één of meer vragen ‘JA’ moet antwoorden heb je wel toestemming van een arts nodig. Hij dient het formulier dan te tekenen EN te stempelen. Regel dit tijdig! Zonder een complete medische verklaring kunnen we je niet mee onder water nemen. Ook niet in het zwembad.

FAQ uit/inklappen

Ik ben minderjarig. Wat nu?

Geen probleem! Het is wel belangrijk dat een ouder of voogd meetekent op de nodige formulieren. Als een ouder of voogd niet mee komt naar de les, zorg er dan voor dat alle formulieren van tevoren zijn getekend en dat je deze bij je hebt bij de eerste les. Zonder compleet ingevulde formulieren kunnen we je niet mee onder water nemen. Ook niet in het zwembad. Ben je 10 of 11 jaar, dan moeten je ouders en jij ook deze formulieren doorlezen en ondertekenen.

FAQ uit/inklappen

Waar worden de theorie- en zwembadlessen gegeven?

Alle lessen beginnen bij ons op het duikcentrum. Het adres is Merweplein 1 te Nieuwegein. Kom graag iets voor de aangegeven tijden voor een relaxte start en koffie/thee. Na de theoriesessie gaan we naar het zwembad bij ons in het sportcomplex.

Data & Aanmelden

nireactivate16
opfrisles (reactivate) - zondag 20 okt 2019theorie & zwembad Zaterdag 12:30-16:00

€129,00
nireactivate17
opfrisles (reactivate) - zondag 3 nov 2019theorie & zwembad Zaterdag 12:30-16:00

€129,00
nireactivate18
opfrisles (reactivate) - zondag 17 nov 2019theorie & zwembad Zaterdag 12:30-16:00

€129,00
nireactivate19
opfrisles (reactivate) - zondag 8 dec 2019theorie & zwembad Zaterdag 12:30-16:00

€0,00

Extra Info

Voorvereisten

  • Open water brevet
  • Gezond zijn: Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Inbegrepen

  • Theorietoets
  • Gebruik duikmateriaal

Meebrengen

  • Zwemspullen
  • Brevet & logboek

Vragen?