Over Duikschool.nl

Duikschool.nl is een samenwerkingsverband van verschillende duikscholen door heel Nederland. Met een gemeenschappelijke promotie- en boekingssite willen we (potentiele) duikers in het hele land bereiken en informeren over duikcursussen en duikactiviteiten.

 

PADI

De deelnemende duikscholen zijn aangesloten bij PADI, wereldwijd de grootste organisatie op het gebied van duikinstructie. Dit houdt in dat je les krijgt op een manier die zich in de praktijk ruim bewezen heeft en dat je brevet internationaal erkend wordt.

 

SubLub

Duikschool.nl is een initiatief van SubLub, een (internet)duikwinkel met vestigingen in Rotterdam, Amstelveen en Zuidlaren en met twee eigen duikscholen in Rotterdam en Amstelveen. Onze internetwinkel is lid van Thuiswinkel Waarborg.

 

Bedrijfsgegevens

Duikschool.nl B.V.

Admiraal de Ruyterweg 40A

3031 AD Rotterdam

KVK 24248640

BTW NL818248750B01

 

 

Extra Info

Duikschool.nl Rotterdam
Admiraal de Ruyterweg 40a
3031 AD Rotterdam

085-2736128

info@duikschool.nl

 

Collega's gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's. Ben je een PADI instructeur, assistent instructeur of divemaster en wil je duikles geven? Dan zoeken wij jou. Wij zoeken leuke enthousiaste mensen die ons team per direct willen komen versterken. Tot binnenkort!

Heb jij een PADI duikschool?

en heb je interesse om samen te werken met Duikschool.nl? Mooi! Neem contact met ons op...

Geef je hier op...