PADI vakantie cursus

 

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Hollandse wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de vakantie cursus kan je alvast starten bij ons met de theorie- en zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een lokale PADI duikschool. De voordelen zijn duidelijk: je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (een les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen. Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

 

Hoe werkt het?

Na het volgen van de vier theorie- en zwembadlessen krijg je van ons een certificaat mee dat door alle PADI duikscholen erkend wordt. Hierop staat wat je precies gedaan hebt en de instructeur aldaar gaat met je verder waar je gebleven bent. Tijdens de vier duiken op vakantie laat je zien dat je de vaardigheden die je bij ons in het zwembad geleerd hebt beheerst. De oefeningen zijn exact hetzelfde. Na afronding krijg je het PADI open water brevet en kan je de rest van je vakantie onderwater gaan als gebrevetteerd duiker!

 

Welke lokale duikschool raden jullie aan?

Wij zijn bekend met veel duikscholen over de hele wereld. Geef je bestemming aan ons door en wellicht kunnen we je aan een prettige school helpen. Kijk ook bij PADI in de lijst met divecenters. Het gebeurt overigens regelmatig dat vakantie cursisten uiteindelijk toch bij ons de cursus in Nederland willen afmaken. Dit kan natuurlijk altijd.   

 

Waar kan ik me aanmelden?

Kom bij ons langs in de winkel of schrijf je hieronder online in. Je krijgt van ons de lesmaterialen (boek, DVD en logboek) en we regelen het  papierwerk. Onze cursussen gaan altijd door (geen minimum aantal deelnemers) en na boeking is je plek in de cursus gegarandeerd. Na de eerste cursusavond ga je echt van start. Thuis bereid je jezelf voor met het PADI open water boek en de DVD. Bij ons maak je de quizzes en als laatste het examen. Daarna ga je het zwembad in. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. 

 

 

Data & Aanmelden

avvak19-24
PADI vakantie cursus - vrijdag 13 dec 2019

theorie & zwembad   vrijdag   18:30-23:15 
data   13-12-2019   20-12-2019   27-12-2019   3-1-2020
€275,00
avvak19-25
PADI vakantie cursus - vrijdag 27 dec 2019

theorie & zwembad   vrijdag   18:30-23:15 
data   27-12-2019   3-1-2020   10-1-2020   17-1-2020
€275,00

Extra Info

Voorvereisten

  • 10 jaar of ouder
  • Gezond zijn: Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring  invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Inbegrepen

  • Lespakket
  • Gebruik duikmateriaal

Vragen?

  • Lees ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina of neem contact met ons op.