PADI open water cursus

 

Het duikbrevet behaal je door deel te nemen aan de PADI open water cursus. In deze beginnersopleiding leer je de basisbeginselen van het duiken en na afronding mag je zelfstandig onderwater tot 18 meter diepte. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Inschrijving

Schrijf je hieronder online in. Je krijgt van ons de lesmaterialen online. Onze cursussen gaan altijd door (geen minimum aantal deelnemers) en na boeking is je plek in de cursus gegarandeerd.

 

Theorie en zwembad

Op zondag starten de eerste drie lessen van  de cursus om 11:30 uur. De laatste lessen starten om 19:00 uur op de maandag. Thuis bereid je jezelf voor met de online theorie, die we kort bespreken voor we het water in gaan. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Op zondag toetsen we je kennis met een theorie examen.

 

Buitenduiken

Tot slot maak je vier buitenduiken. Deze duiken doen we bij de Vinkeveense Plassen. Op de zaterdagen maak je je eerste echte duiken, waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden die je in het zwembad hebt geoefend beheerst. Na een succesvolle afloop verdien je het brevet.

 

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus. 

 

Data & Aanmelden

afow 19-10
PADI open water cursus - zondag 8 dec 2019

Theorie & zwembad   zondag   11:30 - 15:00 uur
data   08-12   15-12   22-12

Theorie & zwembad   maandag   19:00 - 22:00 uur
data   30-12   06-01-2020

Buitenwaterduiken   zondag   10:00 - 15:00 uur
data   12-01-2020   19-01-2020


€399,00

Extra Info

Voorvereisten

  • 10 jaar of ouder
  • Gezond zijn:
    Voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. Als je 'nee' kan antwoorden op alle vragen, heb je geen toestemming van een arts nodig. Als je ergens 'ja' invult, moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het dan tijdig.

Inbegrepen

  • Lespakket
  • Gebruik Duikmateriaal
  • Brevetteringskosten

Vragen?

  • Lees ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina of neem contact met ons op.